Slottet frå 1665 mellom fjord, fonn, fjell og fossefall

Hjem Restaurantar

Restaurantar

Baroniet Rosendal sin kjøkensjef byr på alt frå kaffi og kaker i Thee & Caffesalongen og enkle lunsjretter i Rosendal Drivhus, til tre eller femretters gourmetmiddag i Den Blå Sal (kun for grupper). Alle menyar er bygde rundt friske råvarer frå den nyrestaurerte kjøkken- og urtehagen i Rosendal Have. Friske råvarer vert hausta dagleg gjennom heile sesongen.

Rosendal Drivhus

Rosendal Havecafé & Butikk

Hagecaféen byr på deilig lunsj med friske råvarer frå kjøken- og urtehagen, samt utvalde lokale produsentar frå Rosendalsområdet.

Ein kan sitja innandørs i Hagecaféen, under glastak i drivhuset med utsikt mot Slottet frå 1665 med Malmangernuten i bakgrunnen, eller ute i sola når vêret er fint. Friske råvarer fra kjøkken- og urtehagen vert hausta dagleg gjennom heile sesongen, og pregar menyane i Rosendal Drivhus.

NB! Ingen bordreservasjon, med unntak av grupper over 12 personer som forhåndsbestiller meny.

 

Slottsmiddag i Havestuen. Dinner in the Tea Room at the Manor

Thee- & Caffe Salongen (Havestuen)

Den gamle Havestuen på slottet inneheld i dag ein liten café med servering av kaffe, te og heimebakte kaker. Her har vi òg eit lite utval av souvenirar.

storakjokenet

Rosendal Avlsgård

Dersom du overnattar på Baroniet Rosendal Avlsgård & Fruehus vil vi, så sant vi kan, tilby 3-retters middag. Du kan setje deg på venteliste for middag når du reserverer rom, og vil bli kontakta i forkant av opphaldet ditt.

 

 

 

Gamlakjøkenet og Borgstovo

Gamlakjøkenet og Borgstovo er tenarfløyen på Slottet frå 1665. Grupper kan få servert kaffi og kaker med tente lys på langbord og fyr på grua i Gamlakjøkenet. Her kjem også barnehagebarn frå Rosendalsområdet på julefest nett som i gamledagar.