Slottet frå 1665 mellom fjord, fonn, fjell og fossefall

Hjem Kulturprogram Susanne Sundfør

Susanne Sundfør

Tirsdag 2. august kl. 19.00 ulike pakkar tilgjengeleg Kjøp billett
Onsdag 3. august kl. 19.00 ulike pakkar tilgjengeleg Kjøp billett

SUSANNE SUNDFØR PÅ NORGES-TURNÉ SOMMEREN 2022

Sommeren 2022 legger Susanne Sundfør ut på en etterlengtet og eksklusiv sommerturné. Susanne har en unik evne til å trekke publikum inn i sitt musikalske univers, og er kjent for sine magiske konserter. Denne turneen vil ikke være noe unntak og det er ingen tvil om at dette nok en gang blir en unik konsertopplevelse.

Som vanlig har Sundfør satt publikumsopplevelse i førersete med en tydelig tematikk som bakteppe. Denne gangen dedikeres konsertene til musiker-håndverket og de spontane øyeblikkene som oppstår mellom de som står på scenen når musikken fremføres live. Det bli på mange måter en slags motreaksjon til den moderne produksjonen, der mye av det som skjer på scenen er digitalt.

«Jeg har ikke noe imot god elektronisk musikk, men jeg er nok en gammel nostalgiker som verdsetter et ekte liveshow og er opptatt av vi ikke skal miste verdien av å opptre 100% live. Jeg ønsker at beaten og melodien skal skapes mellom oss musikere, at publikum skal få oppleve en konsert uten ekstra tracks, og at hvert instrument, enten det er en basssynth eller en stemme, er utført av et menneske og ikke en maskin.  Det i seg selv vil være en vakker opplevelse!»

Konsertene vil bli gjennomført uten klikk og ekstra tracks, som vi vil gi rom for improvisasjon, som igjen betyr at hvert show vil være unikt.

«Det vil legges vekt på den subjektive opplevelsen til enhver musiker på scenen i stedet for å følge et fast klikk eller en rytme. I tillegg vil jeg spille en del nytt materiale for første gang.»

Hun ønsker å lage og fremføre musikk som understreker verdien av spontanitet og menneskelig forbindelse utenfor maskinen.

«På et mer filosofisk nivå mener jeg at vi har en tendens til å se verden gjennom en konstruert linse. Måten vitenskap og teknologi smelter sammen og skaper et mekanisk verdensbilde er skadelig for naturen og oss selv, og tar bort våre evner til å tenke kreativt og være levende, improviserte mennesker», sier Sundfør.

Er det en artist som kan ivareta akkurat dette, så er det Susanne Sundfør! Gå ikke glipp av en helt unik opplevelse med en av Norges desidert beste artister i sommer.

Turnédatoer:

4 juni – Kristiansand, Kilden
6 juni – Stavanger, Stavanger konserthus
10 juni – Oslo, Loaded
12 juni – Hamar, Hamar kulturhus
18 juni – Bodø, Stormen konserthus
24 juni – Tromsø, Tromsø kulturhus
26 juni – Bergen, Grieghallen
2 aug – Rosendal, Baroniet
3 aug – Rosendal, Baroniet

 

Billetter i salg fra 8. april klokken 10:00 via din lokale billettdistributør.

Slik gjer du:

 

For Riddersalen:

  • Velg billettype
  • Velg om du vil sitte på galleriet eller parketten
  • Klikk på dei sitteplassane du ønsker, og spesifiser kva type billett dei er.
  • Betal trygt med VISA eller MasterCard
  • Billett vert tilsendt på tekstmelding og epost. Vis denne i døra ved inngong. Har du ikkje mobil, kan du printe billetten ut på eit ark.

 

For Borggården:

  • Velg billettype og antal
  • Betal trygt med VISA eller MasterCard
  • Billett vert tilsendt på tekstmelding og epost. Vis denne i døra ved inngong. Har du ikkje mobil, kan du printe billetten ut på eit ark.

 

Dersom arrangementet er utselt kan du senda oss ein epost til info@baroniet.no og melda deg på venteliste. Ventelistene vert gått gjennom før evt. restbillettar vert lagt ut for sal. Selde billettar vert ikkje refunderte.