Slottet frå 1665 mellom fjord, fonn, fjell og fossefall

Hjem Kulturprogram Sissel Kyrkjebø

Sissel Kyrkjebø

11. september kl. 17.00 ulike pakker tilgjengelig Kjøp billett

https://sisselmusic.com

Sissel Kyrkjebø og musikkprosjektet «Reflections»!

I perioden 11. – 19. september tar Sissel med seg sitt store musikkprosjekt «Reflection» på turne, og besøker 7 spillesteder: Baroniet i Rosendal (Norge), Stockholm og Vadstena (Sverige), Ringsted (Danmark) og Berlin, Dortmund og Køln (Tyskland). Foruten artisten selv medvirker 3 musikere på scenen: Tim Carmon, Johnny Sjo og Bernt Rune Stray.

Reflections er et prosjekt som startet i 2019. Sissel fyllte da 50 år, og fra 26. mai dette året startet hun løpet med å gi ut 52 låter, én hver uke. Dette er nye innspillinger av tidløse låter som strekker seg fra 1920 – tallet og frem til i dag: det er kjærlighetssanger (love songs), standardlåter, gospel-låter o.l.. Felles for dem alle er at de fremføres på engelsk, og har tekst som omhandler våre ulike sinnstemninger: glede, kjærlighet, forelskelse, tristhet, å lengte etter noe eller noen osv..

I tillegg til låtutgivelsene ble det også laget 52 musikkvideoer / intervjuvideoer som kommenterte hver låt.

«Etter å ha jobbet i studio med 52 sanger og laget 52 musikkvideoer gleder jeg meg til å kunne presentere et utdrag fra mitt Reflections-prosjekt live», forteller Sissel.

Kombinasjonen av Sissels bemerkelsesverdige stemme og formidlingsevne har gjort henne til en svært ettertraktet artist over store deler av verden. Hennes unike sceneutstråling gjør at publikum føler hun synger direkte til deg, og bare deg.

Siden Sissel slapp sitt første soloalbum som 16-åring har hun hatt en enorm suksess i både inn- og utland, og i Norge blir stemmen hennes omtalt som en nasjonalskatt. Gjennom en lang karriere har hun samarbeidet med artister som Diana Krall, Placido Domingo, Warren G, Bryn Terfel og José Carreras for å nevne noen. Sissels stemme er også sterkt forbundet med storfilmer som Titanic og Ringenes Herre, og hun har utallige opptredener på de største scener i inn- og utland, TV-programmer, plate- og CD-innspillinger, og store juleturneer i hele Norden.

Slik gjer du:

 

For Riddersalen:

  • Velg billettype
  • Velg om du vil sitte på galleriet eller parketten
  • Klikk på dei sitteplassane du ønsker, og spesifiser kva type billett dei er.
  • Betal trygt med VISA eller MasterCard
  • Billett vert tilsendt på tekstmelding og epost. Vis denne i døra ved inngong. Har du ikkje mobil, kan du printe billetten ut på eit ark.

 

For Borggården:

  • Velg billettype og antal
  • Betal trygt med VISA eller MasterCard
  • Billett vert tilsendt på tekstmelding og epost. Vis denne i døra ved inngong. Har du ikkje mobil, kan du printe billetten ut på eit ark.

 

Dersom arrangementet er utselt kan du senda oss ein epost til [email protected] og melda deg på venteliste. Ventelistene vert gått gjennom før evt. restbillettar vert lagt ut for sal. Selde billettar vert ikkje refunderte.