Slottet frå 1665 mellom fjord, fonn, fjell og fossefall

Hjem Kulturprogram Karoline Krüger og Sigvart Dagsland – 2023

Karoline Krüger og Sigvart Dagsland – 2023

Fortsatt ledige konsertbilletter med og uten middag.
Pakker inkludert overnatting - UTSOLGT
For overnatting i Rosendal, ta kontakt med Rosendal Fjordhotell ( 53 48 80 00) eller Rosendal Turisthotell ( 53 47 36 66 )

Fredag 7. juli kl. 19.00 Ulike pakker tilgjengelig Kjøp billett
Lørdag 8. juli kl. 18.00 Ulike pakker tilgjengelig Kjøp billett

Foto: Fredrik Asbjørnsen

Foto: Fredrik Asbjørnsen

Karoline Krüger & Sigvart Dagsland  er en unik og sjeldent samkjørt duo. Hun er en av årets artister i vårens seersuksess «Hver gang vi møtes», og har de siste årene hatt store roller i musikaler som Chess og Mamma Mia. Høsten 2023 spiller hun hovedrollen i høstens store musikaloppsetning av «Kristin Lavransdatter».  Han er en av våre mest folkekjære konsertartister, og en forlengst etablert som en av Skandinavias største stemmer. Sist høst har han turnert med sitt nyeste album, «Elefanten i rommet», og det beste fra en tretti års lang karriere kuliminerer dette året med jubileumskonserter over hele landet. De har denne våren noen utvalgte duokonserter med flygel; et format de har finspisset over flere tiår med musikalt samliv. Det blir virtuost, vakkert og humoristisk – en kveld med Karoline Krüger & Sigvart Dagsland.

 

 

Slik gjer du:

 

For Riddersalen:

  • Velg billettype
  • Velg om du vil sitte på galleriet eller parketten
  • Klikk på dei sitteplassane du ønsker, og spesifiser kva type billett dei er.
  • Betal trygt med VISA eller MasterCard
  • Billett vert tilsendt på tekstmelding og epost. Vis denne i døra ved inngong. Har du ikkje mobil, kan du printe billetten ut på eit ark.

 

For Borggården:

  • Velg billettype og antal
  • Betal trygt med VISA eller MasterCard
  • Billett vert tilsendt på tekstmelding og epost. Vis denne i døra ved inngong. Har du ikkje mobil, kan du printe billetten ut på eit ark.

 

Dersom arrangementet er utselt kan du senda oss ein epost til info@baroniet.no og melda deg på venteliste. Ventelistene vert gått gjennom før evt. restbillettar vert lagt ut for sal. Selde billettar vert ikkje refunderte.