Slottet frå 1665 mellom fjord, fonn, fjell og fossefall

Hjem Kulturprogram Séance – in concert

Séance – in concert

En intim & akustisk versjon av konsertoppføringen av en ny musikal: «Seance». Av og med bl. a Harald Zwart, Sigvart Dagsland, Karoline Krüger og Veslemøy Ruud Zwart. I samarbeid med Festspillene i Bergen.

kr. 465,- 3. juni kl. 19.00 Konsert Kjøp billett
kr 1.590,- 3. juni kl. 19.00 Konsert, 3-retters Slottsmiddag i Havestuen (ca. 15 min. etter konserten) og overnatting med frukost på Gård & Fruehus Utsolgt
kr 980,- 3. juni kl. 19.00 Konsert og 3-retters Slottsmiddag i Havestuen (ca. 15 min. etter konserten) Utsolgt
kr 880,- 3. juni kl. 19.00 Konsert og 3-retters middag i Storakjøkenet på Rosendal Avlsgård (etter konserten) Utsolgt

Séance – in concert

Hør sangene til den nye musikalen basert på et av norgeshistoriens mest omtalte kriminalmysterier. Musikalen Séance er signert Sigvart Dagsland og Karoline Krüger, Mike McGurk, Harald og Veslemøy Ruud Zwart, og urfremføres i konsertversjon for første gang under Festspillene i Bergen. Til Baroniet kommer de med en intim og akustisk utgave av konserten.

Séance er inspirert av historien om Ingeborg Køber. Hun var et av Norges mest kjente medium, og ble i 1934 anklaget for å ha planlagt og gjennomført drukningen av sin egen far, etter å ha forutsagt hans død i en spiritistisk seanse. Saken fikk store overskrifter fordi både jus, akademia, kirke og vitenskap utfordret hverandres verdisyn; å tro eller ikke tro på det overnaturlige, og på om det er mulig å kommunisere fra et liv etter døden.

Harald Zwart vokste opp ved siden av sommerboligen til Ingeborg Køber på Hankø, som på 30-tallet var hovedsete for utallige spiritistiske seanser. Veslemøy Ruud Zwart sto i spissen for å arrangere Føling i Fjæra-festivalen på Hankø og det var der ekteparet traff Karoline Krüger og Sigvart Dagsland. Noen sommerkvelder senere dro de alle på spøkelsesjakt til det gamle Køber-huset, og ikke lenge etter ble ideen om musikalen Séance til.

Harald Zwart ide & regi
Karoline Krüger musikk
Sigvart Dagsland musikk
Veslemøy Ruud Zwart produsent
Mike McGurk sangtekster
Allison Robbins manus
Silje Sandodden Kise scenografi
Bjørnar Skutlaberg lys
Helge Leirvik lyd
 
Medvirkende:
Karoline Krüger, Sigvart Dagsland, Harald Zwart, Veslemøy Ruud Zwart, Matthew Oliva, Carrie Gibson og Alex Boling
Eline Sundal cello
Bjørn Holm bass
Steffen Isachsen keyboard
Jango Nilsen perkusjon

 

Slik gjer du:

 

For Riddersalen:

  • Velg billettype
  • Velg om du vil sitte på galleriet eller parketten
  • Klikk på dei sitteplassane du ønsker, og spesifiser kva type billett dei er.
  • Betal trygt med VISA eller MasterCard
  • Billett vert tilsendt på tekstmelding og epost. Vis denne i døra ved inngong. Har du ikkje mobil, kan du printe billetten ut på eit ark.

 

For Borggården:

  • Velg billettype og antal
  • Betal trygt med VISA eller MasterCard
  • Billett vert tilsendt på tekstmelding og epost. Vis denne i døra ved inngong. Har du ikkje mobil, kan du printe billetten ut på eit ark.

 

Dersom arrangementet er utselt kan du senda oss ein epost til info@baroniet.no og melda deg på venteliste. Ventelistene vert gått gjennom før evt. restbillettar vert lagt ut for sal. Selde billettar vert ikkje refunderte.