Slottet frå 1665 mellom fjord, fonn, fjell og fossefall

Hjem Kulturprogram Minor Majority

Minor Majority

Ny plate for første gong på 10 år: «Napkin Poetry».

kr. 490,- / 450,- / 290,- 25. juli kl. 19.00 Konsert. Rabatt med årskort og barn/ungdom under 30 år. Kjøp billett
kr. 980,- 25. juli kl. 19.00 Konsert og 3-retters middag i Drivhuset (god, lokal mat) kl. 17.00 Kjøp billett
kr. 1080,- 25. juli kl. 19.00 Konsert og 3-retters Slottsmiddag i Havestuen (ca. 15 min. etter konserten) Kjøp billett
kr. 1080,- 25. juli kl. 19.00 Konsert og 3-retters Slottsmiddag i Gamlakjøkenet (ca. 15 min. etter konserten) Kjøp billett
kr. 1820,- 25. juli kl. 19.00 Konsert, 3-retters Slottsmiddag i Havestuen (ca. 15 min. etter konserten) og overnatting med frukost på Avlsgård & Fruehus. Kjøp billett

Ti år siden sist. 

Den ellevte januar 2019 slipper Minor Majority «Napkin Poetry» – bandets første album på ti år. Dette markeres med en omfattende norgesturné i januar, februar og mars. 

Med låter som «Dancing in the Backyard», «Come Back to Me», «(In That) Premature Way», og ikke minst «Supergirl», var Minor Majority med på å definere det første musikalske tiåret i det nye millenniet her til lands. Eller som vokalist Pål Angelskår så kledelig beskjedent sa det i intervju med Norsk på Spotify: «Vi er et ganske stillferdig rockeband som var så heldige å treffe den musikalske tidsånden på begynnelsen av 2000-tallet.»

Nå er de tilbake med ny musikk. I oktober slippes singelen «Another Year» og i januar 2019 kommer albumet «Napkin Poetry». Hele tolv nye låter er det funnet plass til – fra de hektende, velformulerte poplåtene bandet har blitt så kjent for, via eksesser i alt country / americana landskapet til Ryan Adams og Jason Isbell – til saktegående, storslått rock i samme landskap som Madrugada, Midnight Choir og Tindersticks på sitt mest melodiske.

Slik gjer du:

 

For Riddersalen:

  • Velg billettype
  • Velg om du vil sitte på galleriet eller parketten
  • Klikk på dei sitteplassane du ønsker, og spesifiser kva type billett dei er.
  • Betal trygt med VISA eller MasterCard
  • Billett vert tilsendt på tekstmelding og epost. Vis denne i døra ved inngong. Har du ikkje mobil, kan du printe billetten ut på eit ark.

 

For Borggården:

  • Velg billettype og antal
  • Betal trygt med VISA eller MasterCard
  • Billett vert tilsendt på tekstmelding og epost. Vis denne i døra ved inngong. Har du ikkje mobil, kan du printe billetten ut på eit ark.

 

Dersom arrangementet er utselt kan du senda oss ein epost til [email protected] og melda deg på venteliste. Ventelistene vert gått gjennom før evt. restbillettar vert lagt ut for sal. Selde billettar vert ikkje refunderte.